Diverse reduceri!

Biasicom

joi, 27 iunie 2013

Despartire productiva

    Stiu ca momentele despartirii in prima faza sunt foarte dureroase, dar sa luam partea plina a paharului si sa ne amintim de acele momente cand unele persoane se dezvolta si se maturizeaza din punct de vedere psihic.
   Stim ca viata este cu urcusuri si coborasuri, iar dupa o despartire cand simtim ca viata nu mai are rost fara persoana iubita, cand simtim ca nu mai avem nici un rost pe lumea asta apare si o raza de soare. Observam care persoane ne sunt alaturi in momentele dificile, cine ne ajuta si incearca sa ne sprijine moral sa mergem inainte si sa nu ne dam baturi.Persoane pe care o sa stim sa ne bazam in viitor in momente dificile.
   Unele persoane se dezvolta profesional, o despartire le da ambitia si maturitate de a se hotara ce sa faca in viata si pe ce drum sa o apuce. Unele persoane se dezvolta prin compunerea de poezi, unele mai trisete, altele mai vesele.. Este plin internetul de poezi scrise de persoane necunoscute iar prin prisma poeziilor ne dam seama despre ce au simtit in momentul compuneri si ce fel de persoane sunt.
   Rasfoind internetul am gasit cateva versuri care m-au inspirat sa scriu acest articol.
  
Eşti
Un soare pe un cer pustiu,
O flacără-ntr-un timp târziu.
O pasăre pe cerul greu,
O lacrimă pe-obrazul meu. 

Un strop de ploaie pe-o frunză ramolită,
Un greu cuţit în inima rănită.
O frunză verde pe cele putrezite,
Un gând de bine, printre cele rănite. 

Un peşte albastru în oceanul îngheţat,
Un strop de bucurie în locul necurat.
O pasăre măiastră ce scaldă cerul iară
Şi lacrima curată pe faţă lin coboară.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu